2015. július 10., péntek

2015. július 10. (6.nap)

Reggel nagyon sokan gyakorolták a szúrást, és mindenkinek sikerült is. Délelőtt tudtunk egy gyorsat fürödni a Balatonban, mert kicsit még hűvös volt a víz, aztán fociztunk, labdáztunk, homokvárat építettünk. Délután pizzát ettünk, este pedig szalonnát sütöttünk és sokat énekeltünk a tűz körül. A búcsúesten kiosztottuk a heti versenyek (pl. szobaszemle) nyerteseinek járó jutalmakat.
A mai nappal véget ér táborunk első hete a kicsikkel. Nagyon gyorsan eltelt a hét, rengeteget fociztunk, labdáztunk, strandoltunk, kirándultunk és persze tanultuk, gyakoroltuk a szúrást. Mindenki nagyon jól érezte magát!
Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok segítséget Dr. Nagy Imolának és Rigó Margónak a faktorozás során, Nagy Andinak és Untener Ádámnak a gyógytornát és a nagyon izgalmas játékokat. Köszönjük segítőinknek, Sóti Réka, Szirmai Márti, Nyéki Szilvi, Szilágyi Laura, Máthé Bence, Czuczor Gergő a sok törődést, kedvességet és figyelmességet, amivel a gyerekekkel foglalkoztak.
Továbbá köszönjük a támogaóinknak, akik lehetővé tették, hogy a Magyar Hemofília Egyesület idén is megrendezhesse nyári gyermektáborát.

Keszthelyi Bori
Táborvezető






























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése