2015. július 20., hétfő

2015. július 17. (péntek)

A 2015. évi nyári tábor második hete is véget ért, de sok izgalmas kalandot és sok elsajátított tudást adott mindannyiunknak. Nem csak szívükben, hanem a kezükben is vihettek haza emléket a gyerekek, hiszen az utolsó este sok-sok ajándékot és személyre szóló oklevelet kaptak. Biztosak vagyunk benne, hogy mosolyt fog csalni az arcukra, ha visszaemlékeznek a tábori eseményekre. Mindezt közös erővel és gördülékeny csapatmunkával hoztuk létre.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok segítséget a nagyok táborában Dr. Szabó Ibolyának és Gömbös Erzsébetnek, melyeket a faktorozás során nyújtottak. Továbbá köszönöm Cziczer Adriennek a változatos gyógytornáztatást és a hatékony bemelegítések levezetését a sportversenyek előtt! Köszönet jár a segítőinknek: Nyéki Szilvinek, Szilágyi Laurának, Czuczor Gergőnek, Győri Tominak, Lencsés Dávidnak, Major Daninak és Takács Máténak, akik bemutatták, hogyan lehet gond nélkül faktorozni, sportolás közben bátorították a gyerekeket, vigyáztak rájuk, bárhova mentünk és együtt nevettek velük reggeltől-estig! Remélem, hogy a jövőben is számíthatunk példamutató segítségükre!
Továbbá köszönöm a Magyar Hemofília Egyesület nevében a támogatóinknak mindazt a támogatást, amivel lehetővé tették, hogy idén is megrendezhessük ezt a felejthetetlen gyermektábort!

Untener Ádám
Táborvezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése