2015. július 14., kedd

2015.07.14 (kedd)

A tábor mai reggele a tervek szerint indult, a szokásos ébresztő után lezajlott a reggeli készítése, és a mai csapat nagyon szépen vette az akadályt. Ezek után megkezdődött egy különleges faktorozás. Az egyik támogató cégünk felajánlásával hozzájutottunk egy műanyag gyakorló karhoz, amin sokan tovább tudták fejleszteni a bökési tudásukat!
Persze a mindennapjainkból a gyógytorna sem maradhat ki, a régi helyünkre visszatérve nagyon nagy élmény volt a mozgás reggel, és esélyünk volt még a rekord kisérletünkre is erősíteni fekvőtámaszokkal. Érdekes módon kis időre egy madárkával bővült a tábori létszámunk, de aztán sikeresen kimenekítettük őt az épület fogságából. A nap folyamán az időjárás nem engedte, hogy megmártozzunk a Balatonban, ezért a sportesemények kerültek előtérbe. Lezajlott a tábori ping-pong bajnokság. Amin a gyerekek sikeresen szerepeltek, a verseny szoros játszmákkal zárult. Egy kis pihenés után, kivonultunk a kosárlabda pályára, hogy megmérettethesse magát a négy csapat egymás ellen.
Vacsora után elmentünk egy kisebb sétára a zánkai üdülőközpont területén belül. A gyerekeket korán ágyba dugtuk, Mivel meglepetés várt rájuk az este folyamán. Egy váratlan éjszakai ébresztés után kincskereső túrára indultak a táboron belül, kis csapatokra osztva. A morcos kezdetek után vidám és reméljük, hogy örökké emlékezetes élményekkel tért aludni mindenki!



































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése